Så kan profilprodukter få dig att synas mera

“Syns man inte så finns man inte” är ett välkänt uttryck inom reklam- och marknadsföringsbranschen. Oavsett om man jobbar med att producera film eller om man säljer tjänster eller varor så är det alltid lika viktigt att maximera sin synlighet i målet med att nå ut till än fler potentiella kunder.

Ett riktigt bra, prisvärt och synnerligen effektiv sätt att kunna göra detta på är genom profilprodukter av olika de slag. Vilka profilprodukter finns det då och vilka bör man satsa på? För att hjälpa dig och alla andra på traven så har vi listat våra favoriter absoluta av profilprodukter som finns ute på marknaden.

1. T-shirts och tröjor

Ett otroligt prisvärt och effektivt sätt att nå ut till nya kunder på är att trycka upp snygga t-shirts, tröjor och jackor. 

Här finns mängder av modeller, färger och stilar att välja och vraka emellan och där man alltid kan få hjälp med designen av produkten om man skulle vilja. Om just detta alternativ skulle tilltala dig så kan du alltid se mer på Axonprofil.se om du skulle vilja.

2. Väskor

Även detta är en produkt som andra använder sig av till vardags och som hela tiden är synliga utåt mot dina nya potentiella kunder. 

En väska är dessutom en profilprodukt som ofta hänger med i många långa år, bara här så har du en möjlighet som man inte får med många andra profilprodukter.

3. Vattenflaskor

En produkt som också kan ge stor synlighet utåt mot ny marknad. Vattenflaskan kan användas på allt från arbetsplatsen till att vi har den med oss till gymmet.

4. Pennor

En otroligt prisvärd produkt som kan ges bort som en gratispryl på mässor, events och till kunder och som även den kan ge en massiv genomslagskraft i förhållande till vad de faktiskt kostar.

5. Klistermärken

Här har vi också en profilprodukt som är otroligt billig men som många ofta är villiga att sätta på allt från sin resväska, bil och brevlåda.

6. Mössor

Hit räknar vi även kepsar. Både mössor och kepsar är ofta produkter som hänger med i flera år hos dess ägare, något som en företagare som även har tryckt upp produkten alltid kommer att uppskatta.

7. Fodral

En outsider på denna lista men som ändå kan ge stor synlighet. Fodral till padelracketar, tennisracketar, innebandyklubbor m.m kan inte bara ge stor synlighet hos lagkamrater och motståndare utan även mot andra potentiella kunder i tåg, t-bana och buss på väg till och från match och träning.